O Scurta Istorie

CAND SI CUM NE-AM INFIINAT

Anul infiintarii - 2008. Suntem o Echipa Ambitioasa cu scopuri/obiective concrete de perfectionare si formare continua. La momentul actual, sintem dezvoltati deocamdata pe piata locala aici in Republica Moldova.

Fondator Andrei Popovici - Administrator-Manager/Esxpert producere mobila la comanda - cu dedicare de sine in orice detalii sau actiuni realizate. Oferim solutii optime de amenajare, conform bugetului Dvs, a spatiilor rezidentiale si comerciale, a unor standarde tehnologice avansate si a perfectionarii pe plan international.

Succesul nostru se naste din munca enorma care cu mare drag o darium clientilor nostrii, din colaborari remarcabile cu furnizori excelenti de top. Reusim intr-un final sa devenim prieteni buni cu Dvs!

Ce presupune:

  •   Design Proiect 3D in termen de 10 zile
  •   Mobila personalizata confectionata din materiale de feronerie de top de cea mai buna calitate
  •   Management eficient si strategic in etapele executarii mobilierului
  •   Livrare si montare gratuita

De ce Mobilat?

PROFESIONALISM SI EFICIENTA

TOTI

Furnizorii Nostri

TESTIMONIALE

Clienti & Prieteni

Daca va doriți cu adevărat un mobilier de calitate pentru casa Dvs, atunci cea mai buna alegere este echipa Mobilat. Multumim pentru operele create in casa noastră!

CORINA DANI Testimonial Facebook

"Multumim pentru profesionalism!!! Ati lucrat foarte bine. Toate cerintele si preferintele au fost respectate, pina la cele mai mici detalii. Cu siguranta ca mai apelam."

LIUDA BOTNARIUC Testimonial Facebook